divendres, 19 de setembre del 2014

DIUMENGE 28 DE SETEMBRE: PASSEJADA-JOC PER A FAMÍLIES

                                                      

Dins les passejades guiades 2014 de Diputació de Barcelona, hem reservat certs diumenges, per fer activitats especials pel públic familiar i pels més petits de casa, vam gaudir molt amb la poesia infantil d'Estel Baldó  i ara, en endinssem a l'aventura familiar:

                                                          DIUMENGE 28 DE SETEMBRE a les 10h

                                                   EL BANDOLER JOAN MUNTADA 
                                    (PASSEJADA-JOC PER A FAMÍLIES INTRÈPIDES)

En JOAN MUNTADA, fou un famós bandoler, que va néixer i viure a la masia la Muntada de la Vall d'Horta, formava part de la quadrilla d'en Perot Rocaguinarda. Amb aquests inicis, és clar, que la casa de natura la Muntada, respira encara l'aventura del bandoler.
Diumenge 28, recorrerem els boscos de la Muntada, seguint les passes (sempre incertes) del bandoler. On ens portaran? Cal venir amb esperit d'aventura i calçat còmode per descobrir-ho!
Cal inscripció prèvia, indicant el nombre de persones (adults i edat dels infants), i un telèfon de contacte: contestant aquest post, al mail masia.lamuntada@gmail.com, o al facebook Masia Muntada.  PLAÇES LIMITADES!

Aquesta activitat, s'emmarca dins les passejades guiades 2014, de Diputació de Barcelona, i els seus preus vénen marcats: 3 euros: adults, 2 euros: menors de 6 a 12 anys, o majors de 65.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada