dilluns, 24 de febrer del 2014

PASSEJADA POÈTICA amb en ROC CASAGRAN.

La Vall d'Horta amb boires, la Vall d'Horta amb neu, la Vall d'Horta ventada...enamorats com n'estem d'aquest racó, disfrutem de totes les seves cares.
Ens alegra però, que quan ens visiten persones que no la coneixen, mostri el més brillant dels seus aspectes.
I així va ser la passejada de diumenge, amb un sol radiant, promesa de temps de primavera en un hivern, que encara es farà llarg... un regal.
 
 I així, el grup que vam aplegar-nos al voltant de la poesia d'en Roc Casagran, vam caminar en una passejada tranquil.la, fent quatre parades en racons bonics.
 

 
 
 

 
Vora el riu (Gorg del Civil).
 

 
                             En una esplanada amplia al bell mig de la Vall.
 







 
La tercera parada, la vam fer més alçats, amb vistes a tota la serralada de Sant Llorenç del Munt i la Serra de  l'Obac (Emprius, Montcau, la Mola...), amb el Marquet de les Roques al fons.

 
 
 

 
 I aquí en Roc recitant, un cop arribats de nou  a la Muntada i aplegats a l'Era.

I fent-se curt,  va acabar el matí, disfrutant de la poesia d'en Roc Casagran, de la seva ironia i del seu directe.
 
Però com sempre passa amb la fotografia (com a mínim per aquells que no en sabem), ni l'essència, ni el caliu, ni els colors, ni les rialles closes, ni la complicitat dels gestos, hem sabut captar en imatges... Gràcies Roc, gràcies als que vau venir i fins la propera!




* Passejada poètica, enmarcada dins els itineraris guiats 2014, de Diputació de Barcelona (organitza: Masia la  Muntada).


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada